Ο Άρης Λυκογιάννης ανέλυσε την αναμέτρηση με την Στρασμπούρ και την υπόθεση του Ογκμπέιντε

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα είναι στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (12/1, 19.30) κόντρα στην Στρασμπούρ στο δεύτερο ματς των play-In του Basketball Champions League, προκειμένου να διεκδικήσουν σε τρίτο αγώνα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Το πιο σημαντικό έχει να κάνει με τη διάθεση, τη συγκέντρωση και να πάμε δώσουμε μάχη. Αποτύχαμε πλήρως στο θέμα της συγκέντρωσης και αυτό πρέπει να κάνουμε πρώτα απ’ όλα. Η Στρασμπούρ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, με μεγάλη αθλητικότητα, πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτά και να ματσάρουμε την ενέργειά τους» δήλωσε ο προπονητής του «δικεφάλου» Άρης Λυκογιάννης.

Για τον κορωνοϊό, υποστήριξε: «Μαζί με τον Ολυμπιακό είχαμε τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού, που έχει αφήσει πολλά κατάλοιπα στην ομάδα τα οποία ούτε εμείς ξέρουμε πόσο μεγάλα είναι. Όλες οι ομάδες έχουν επηρεαστεί, αυτή είναι η πραγματικότητα της εποχής».

Για τις μεταγραφές, είπε: «Αργήσαμε χαρακτηριστικά στην αντικατάσταση του Κάρτερ με τον Ρίβερς. Για τον Ογκμπέιντε υπήρχε ασυμφωνία στον ρόλο που θέλαμε εμείς να έχει ο παίκτης στην ομάδα και τι ήθελε εκείνος. Μετά τον κορωνοϊό αντιληφθήκαμε ότι ο παίκτης δεν ήθελε να είναι εδώ. Από την αρχή της χρονιάς υπάρχει θέμα κακοδαιμονίας με τους τραυματισμούς. Ακόμα και σήμερα λείπουν δύο παίκτες λόγω του τρίτου εμβολίου και λόγω μικροενοχλήσεων άλλος».

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy