Ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε πως είναι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει στο Final 8

Ευχαριστημένος και χαρούμενος είναι ο Άρης Λυκογιάννης για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει στο Final 8. Από την δική του πλευρά ο αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 100% και θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Άρης Λυκογιάννης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συμμετέχουμε σε αυτό το Final 8. Ήταν ένας στόχος για μας εξ αρχής. Είναι κάθε παιχνίδι τελικός, κερδίζεις και συνεχίζεις, χάνεις και πας σπίτι σου. Εύχομαι να γίνει μια όμορφη διοργάνωση και η καλύτερη ομάδα να κερδίσει».

Βαγγέλης Μαργαρίτης (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Όλοι στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτό το πρώτο Final 8. Ήταν στόχος να βρεθούμε εδώ. Θα παλέψουμε πολύ, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ξεκινώντας από το ματς με το Περιστέρι από το οποίο έχουμε χάσει δύο φορές στο πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας, να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε για 40 λεπτά. Ελπίζω να γίνουν ωραία παιχνίδια, να τα απολαύσουμε όλοι και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy