Ο ατζέντης του Δημήτρη Γιαννούλη αποκάλυψε ενδιαφέρον από τη Ρωσία

Ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν έχει στη Νόριτς την πορεία θα που θα ήθελε. Έπαιξε στην Premier League, αλλά η ομάδα υποβιβάστηκε και την τρέχουσα σεζόν στην Championship δεν είναι πρωταγωνιστής.

Ο διεθνής μπακ και πρώην άσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη λίστα ομάδων της Μόσχας, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπός του Βασίλης Παναγιωτάκης. Ο Έλληνας μάνατζερ τόνισε σε ρωσικό ΜΜΕ ότι ο Γιαννούλης είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία από το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η μεταγραφή του Γιαννούλη στη Ρωσία είναι αδύνατη, αφού μέχρι το τέλος της σεζόν θα πρέπει να παραμείνει στην Αγγλία. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει, ίσως πάει στη Σπαρτάκ ή στη Ντιναμό Μόσχας», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πριν από περίπου δύο χρόνια υπήρχε ενδιαφέρον από μέρους τους για τον Δημήτρη. Ο ίδιος ο Γιαννούλης θα δεχτεί πρόταση από τη Ρωσία. Οι Έλληνες αγαπούν τους Ρώσους, οπότε δεν θα υπάρχουν προβλήματα». Να σημειωθεί ότι αν υπάρξει πώληση, ο ΠΑΟΚ έχει ποσοστό κοντά στο 20%.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy