Ο ατζέντης του Πρίγιοβιτς αποκάλυψε λεπτομέρειες της μεταγραφής του στην Αλ Ιτιχάντ

Ο ατζέντης του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, Φίλιπ Λεσνιέφσνκι αποκάλυψε λεπτομέρειες του deal του Σέρβου στράικερ με την Αλ Ιτιχάντ.

Ο Σουηδός μάνατζερ ισχυρίστηκε πως υπήρχαν συγκεκριμένες προτάσεις από αγγλικούς συλλόγους αλλά και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ έπαιξε σημαντικό ρόλο στη συμφωνία το τηλεφώνημα του Σλάβεν Μπίλιτς.

«Η Αλ Ιτιχάντ ήθελε τον Αλεκσάνταρ. Απέρριψε προτάσεις από αγγλικές ομάδες αλλά και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τον ήθελαν τώρα και τον απέκτησαν. Το τηλεφώνημα που του έκανε ο Σλάβε Μπίλιτς ήταν καθοριστικό στο να τον πείσει», τόνισε αρχικά ο Λεσνιέφσκι συμπληρώνοντας:

«Οι διαπραγματεύσεις ήταν δύσκολες. Η Αλ Ιτιχάντ τον ήθελε άμεσα. Αποφασίσαμε μάλιστα να ταξιδέψουμε με το αυτοκίνητο από το Βελιγράδι γιατί δεν υπήρχε πτήση. Ο ιδιοκτήτης της Αλ Ιτιχάντ μας έκλεισε δωμάτια στο πολυτελές ξενοδοχείο του Ντουμπάι. Η συμφωνία έκλεισε σε τρεις μέρες

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy