Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε για την αυριανή μάχη στην Κύπρο και τη δική του εικόνα

Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε, λοιπόν, στον αυριανό τελικό και στη δική του πορεία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόλη:

Για το αν αδίκησε ο ΠΑΟΚ τον εαυτό του στο πρώτο ματς: «Δεν αδικήσαμε τον εαυτό μας. Δεν παίξαμε τόσο καλά για να νικήσουμε. Έχουμε αλλάξει πολλά, πάντως, καθημερινά αλλάζουμε και αυτό θα κάνουμε και στη συνέχεια».

Τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να μπούμε πιο δυνατά από την αρχή. Δεν το κάναμε στην Τούμπα, όπου μπήκαμε πιο χαλαροί και το πληρώσαμε, δεχόμενοι ένα γκολ».

Για το κλίμα με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο: «Το κλίμα για τους πιο μικρούς είναι πιο καλό και οικογενειακό, γιατί το τεχνικό τιμ το είχαμε στην Ακαδημία. Δεν παύει, βέβαια, να είναι στόχοι και οι απατήσεις ίδιοι για όλους».

Για τους δύο τελικούς με Ομόνοια και Γρανάδα: «Όλα τα ματς είναι κρίσιμα, πρέπει να νικήσουμε την Ομόνοια. Η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι ο κύριος στόχος μας, όπως και το πρωτάθλημα».

Αν πέρσι περίμενε ότι τέτοια εποχή φέτος θα είναι τόσο σημαντικός για την ομάδα: «Αν πω ότι το περίμενα θα έλεγα ψέματα. Πέρσι είχα δύσκολη σεζόν. Κάθε μικρός που παίζει στην Ακαδημία ονειρεύεται να παίξει με την μεγάλη ομάδα. Είμαι χαρούμενος που πλέον παίζω στην πρώτη ομάδα. Σίγουρα δεν περίμενα να έχω τόσα γκολ και ασίστ, αλλά χαίρομαι να βοηθάω την ομάδα και να διακρίνομαι μέσα από αυτήν.

Με βοηθάει ο προπονητής στο πως να κινούμε, όχι μόνο εμένα, αλλά όλους τους επιθετικούς. Με βοηθούν και οι πιο έμπειροι συμπαίκτες μου. Μέσα από τα παιχνίδια αποκτάς εμπειρία και προσαρμόζεσαι στα δεδομένα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy