Ο «Δικέφαλος» είναι πολύ κοντά στον Φιλίπε Σοάρες

Τα εμπόδια που υπάρχουν στις διαπραγματεύσεις με τη Μορεϊρένσε ξεπερνιούνται ένα ένα και ο ΠΑΟΚ είναι πλέον μία ανάσα από τη μεταγραφή του Φιλίπε Σοάρες.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί τον διακαή πόθο του νέου τεχνικού διευθυντή Ζοσέ Μπότο, ο οποίος δεν είχε εύκολο έργο, όπως και η διοίκηση, αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 και γίνεται μάχη για να μειωθούν οι απαιτήσεις του πορτογαλικού συλλόγου.

Ο νεαρός Πορτογάλος, όμως, θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και πιέζει συνεχώς. Τον έχει συμβουλεύσει, άλλωστε και ο αδερφός του Άλεξ που παίζει στον Βόλο για τις συνθήκες στη χώρα και τη δυναμική του «Δικεφάλου». Οι τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο Σοάρες είναι πλέον μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ.

Είναι πολύ πιθανό μέχρι αύριο, ενδεχομένως και εντός της ημέρας να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία και ο Σοάρες να ετοιμάσει τις βαλίτσες του για τη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ θα δώσει ένα σημαντικό ποσό, λογικά κοντά στα 2-2,5 εκατ. ευρώ και θα κρατήσει η Μορεϊρένσε και ένα ποσοστό μεταπώλησης. Ο παίκτης, παράλληλα, αναμένεται να υπογράψει για 4,5 χρόνια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy