Ο Δημήτρης Λημνιός ταξιδεύει για τη Γερμανία, προκειμένου να ενταχθεί στην Κολωνία

Δύο εβδομάδες μετά την οριστική συμφωνία της Κολωνίας με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού, ο Έλληνας άσος μπήκε στο αεροπλάνο για τη Γερμανία. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός καθυστέρησε να ταξιδέψει, καθώς επιστρέφοντας από το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας στο Κόσοβο, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Λημνιός αντί για την πτήση για Κολωνία, μπήκε σε… καραντίνα και περίμενε να νικήσει τον ιό, πριν ξεκινήσει τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Μετά από πολλά τεστ, κι ενώ ο παίκτης ήταν ασυμπτωματικός και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα από τον κορονοϊό, βγήκαν δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και το πρωί της Δευτέρας αναχώρησε για τη Γερμανία.

Όλο αυτό το διάστημα, η Κολωνία τηρούσε στάση αναμονής και ποτέ δεν τέθηκε θέμα να χαλάσει το ντιλ. Ο Λημνιός είχε στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του όταν έκλεισε η συμφωνία και απομένει να παρουσιαστεί από τη νέα του ομάδα και να ενταχθεί στις προπονήσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy