Ο Δημήτρης Πέλκας συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο και αισθάνεται ευλογημένος!

Ένα απ’ τα όνειρά του έκανε πραγματικότητα ο Δημήτρης Πέλκας. Ο διεθνής άσος που εδώ και μερικούς μήνες αγωνίζεται στη Φενερμπαχτσέ και ζει φυσικά στην Κωνσταντινούπολη, ήθελε από μικρός να επισκεφθεί το Φανάρι. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Την Παρασκευή (4/12) του δόθηκε η δυνατότητα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!

Μαζί με τη σύντροφό του, Κυβέλη Μάρδα, πήγαν στο Φανάρι. Εκεί, μάλιστα, τους υποδέχθηκε ο ίδιος ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος! Γεγονός και συνάντηση που συγκίνησε ιδιαίτερα τον Πέλκα. Συνομίλησαν για κάποια λεπτά και ο διεθνής άσος έβγαλε και μια αναμνηστική φωτογραφία.

Τη δημοσίευσε στα social media, τονίζοντας πως αισθάνεται ευλογημένος απ’ το γεγονός πως συνάντησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη και που αξιώθηκε να επισκεφθεί το Φανάρι.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Συνάντηση με τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη στο Φανάρι. Αισθάνομαι ευλογημένος και τυχερός που γνώρισα αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο».

Έχει ιδιαίτερη σημασία αυτή του η κίνηση και δείχνει φυσικά τα συναισθήματά του, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Τουρκία. Σε μια περίοδο τεταμένων σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Έτσι δεν έλειψαν κάποια πικρόχολα σχόλια Τούρκων οπαδών, όμως η συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν θετικά για τον άσο της Φενερμπαχτσέ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy