Ο Έλληνας που έβγαλε… selfie με τον Τραμπ! (Φωτό-video)

Όπως μπορείτε να δείτε ο κορυφαίος Έλληνας επιστήμονας βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τον πλανητάρχη και απαθανάτισε τις στιγμές, έχοντας φόντο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τις selfie του Κωνσταντίνου Πάντου, ο οποίος προσκλήθηκε με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Γιατρών, εξασφάλισε αποκλειστικά το markos.tv

Στην σημασία της εθνικής επετείου για την ελληνική ανεξαρτησία αλλά και στις κοινές αξίες που διέπουν τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις αναφέρθηκε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά την διάρκεια της ετήσιας δεξίωσης που παρέθεσε την Πέμπτη το απόγευμα στον Λευκό Οίκο για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Άνάμεσα στους προσκεκλημένους του Αμερικανού Πορέδρου στο Λευκό Οίκο ήταν και ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Εταιρίας Αναπαραγωγικής Ιατρικής και αντιπρόεδρος Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Γιατρών, κ. Κωνσταντίνος Πάντος.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε στην Ελλάδα ως την «γενέτειρα της δημοκρατίας και του Δυτικού Πολιτισμού», υποστηρίζοντας πως οι κοινές ιστορικές και πολιτισμικές ρίζες ενέπνευσαν τους πολίτες σε όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου να αναλάβουν δράση και να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των Ελλήνων για αυτοδιάθεση και ανεξαρτησία. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να σημειώσει την βαθιά επίδραση του ελληνικού πολιτισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.