Ο εμβληματικός προπονητής στίβου του ΠΑΟΚ, Καριοφύλλης Καραφυλλούδης έφυγε από τη ζωή

«Έφυγε από τη ζωή ο προπονητής Καριοφύλλης Καραφυλλούδης, μία σημαντική προσωπικότητα του στίβου της Θεσσαλονίκης και του ελληνικού στίβου γενικότερα.

Πρόκειται για τον προπονητή που συνέδεσε το όνομα του με τον ΠΑΟΚ και στα χρόνια που ασχολήθηκε με την προπονητική κατάφερε να βγάλει σπουδαία ονόματα του ελληνικού στίβου της παρατεταμένης ταχύτητας και των αποστάσεων. Η αρχή της καριέρας του έγινε το 1965, ωστόσο οι μεγαλύτερες διακρίσεις των αθλητών του ήρθαν την δεκαετία του ’70 και του 1980. Ανάμεσα σε αυτούς που γύμνασε ήταν οι Γιώργος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Ραμπότας, Ματθαίος Καϊσίδης κ.α. Παράλληλα, διετέλεσε και γυμναστής στο ποδοσφαιρικό ανδρικό τμήμα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα (14/06, 13.00) στην γενέτειρα πόλη του, στα Λάβαρα Έβρου. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και στους οικείους του».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy