Ο Ένινγκ αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που είχε ο Άρης

Ο τεχνικός του Άρη Μίκαελ Ένινγκ δεν είχε πολλές επιλογές κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκτός από τις πολλές απουσίες είχε φυσικά ν’ αντιμετωπίσει και την κακή ψυχολογία από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ πριν λίγες μέρες.

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη είπε μετά το ματς: «Τα παιδιά προσπάθησαν να δώσουν ό,τι μπορούσαν. Το ματς έγινε με πολλές άσχημες προϋποθέσεις. Παίξαμε με ενδεκάδα ανάγκης, ακόμα και στο ζέσταμα είχαμε πρόβλημα. Δεν είμαι ικανοποιημένος φυσικά από το αποτέλεσμα, αλλά τηρουμένων των αναλογιών κάναμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με ένα στημένο και στο τέλος δεχθήκαμε το 2-0. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα, ο αντίπαλος ήθελε να κρατήσει το 2-0 και να ροκανίσει τον χρόνο. Είχαμε δύσκολες συνθήκες, ωστόσο, από την προσπάθεια των παικτών είμαι ικανοποιημένος».

Για το γεγονός ότι δεν έκανε καμία αλλαγή, σχολίασε: «Η απάντηση είναι απλή. Όταν κάνεις αλλαγή θέλεις να βελτιώσεις το παιχνίδι της ομάδας σου. Αν δει κανείς ποιοι ήταν στον πάγκο… Ο Ντιγκινί τραυματίστηκε στο ζέσταμα κι έφυγε από το ματς, ενώ με τον Φετφατζίδη υπάρχει το θέμα της μεταγραφής του. Τα υπόλοιπα παιδιά δεν μπορούσαν να βοηθήσουν».