Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για την πορεία και τους στόχους του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου για τα playoffs της Basket League

Δηλώσεις για την πορεία, αλλά και τους στόχους του ΠΑΟΚ,  τη φετινή σεζόν παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Φώτης Τακιανός.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως η ομάδα του έχει αναπροσαρμόσει τους στόχους της προς τα πάνω και τους πετυχαίνει, ενώ πρόσθεσε πως θα πρέπει να είναι ανταγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση και καλή επιτυχία στο Final Four.

Ο ΠΑΟΚ σε μικρό χρονικό διάστημα έκανε αναπροσαρμογή στόχων προς τα πάνω και τους πιάνει. Είμαστε χαρούμενοι που το κάνουμε και το δίνουμε πίσω στoν οργανισμό, που βρίσκεται σε διαδικασία οικονομικής εξυγίανσης και έχει από τέτοιες επιτυχίες ο ΠΑΟΚ για να στηρίξει όλο το οικοδόμημα.

Η λογική μας και τώρα είναι ίδια. Θα δημιουργήσουμε έναν βραχυπρόθεσμο στόχο. Ξέρουμε τη δυναμική του αντιπάλου και την διαφορά δυναμικότητας. Στόχος μας όσο πιο ανταγωνιστικοί και έτοιμοι γίνεται για το επόμενο παιχνίδι.

Στο γήπεδο θα φανεί αν καταφέρουμε να κατακτήσουμε την τρίτη θέση μέσα από την αγωνιστική και πνευματική μας προετοιμασία».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού: «Ας είμαστε ρεαλιστές. Το να κάνει ήττα ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ έχει τις λιγότερες πιθανότητες. Να πιέσουμε τους εαυτούς μας να φτάσουμε πάνω από τις κόκκινες γραμμές μας. Να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Ολυμπιακό. Να δούμε πως θα προετοιμαστούμε και θα εμφανιστούμε δίνοντας το 100%».

Για την επικείμενη αλλαγή του format της Basket League με περισσότερα παιχνίδια: «Πρέπει να δούμε την αλλαγή του format στα πλαίσια όλων των ομάδων. Θα επιβαρυνθούν κάποιες ομάδες, άλλες θα μπουν σε διαδικασία καλύτερης αξιολόγησης. Οσα περισσότερα παιχνίδια δίνεις ελαχιστοποιείται το ποσοστό της τύχης. Προσωπικά το κρίνω θετικό και πρέπει να γίνει. Η βασική μας δουλειά των προπονητών και παικτών είναι μέσα στο γήπεδο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy