Ο Φρανκ Άρνεσεν χαρακτήρισε διασκεδαστική εμπειρία την παρουσία του στον «Δικέφαλο»

Ο Φρανκ Άρνεσεν παραχώρησε συνέντευξη στην Ολλανδία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Ο Δανός πρώην τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου», είπε χαρακτηριστικά:

«Μετά την Αγγλία και τις Τότεναμ και Τσέλσι ξεκίνησα να ταξιδεύω και ξαφνικά βρέθηκα να δουλεύω στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη. Ήταν διασκεδαστική εμπειρία, αλλά είχε αρκετή δουλειά ως προς το κομμάτι της οργάνωσης και της ανάπτυξης.

Έπρεπε να χτίσω ένα οικοδόμημα στην ομάδα γιατί δεν υπήρχε τίποτα. Επέκτεινα το τμήμα σκάουτινγκ, πραγματοποιούσα εβδομαδιαία μίτινγκ με τον προπονητή. Ήταν πράγματα τα οποία δεν γίνονταν έως τότε. Αυτά τα τμήματα δεν είχαν επικοινωνία μεταξύ τους.

Έπρεπε να χρησιμοποιήσω όλη την εμπειρία μου, μέχρι η κατάσταση να φτάσει στο σημείο, κάτι που συμβαίνει σε πολλές ομάδες, όλοι μέσα στον οργανισμό να θέλουν να μιλήσουν για ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ εγώ να δουλέψω με αυτόν τον τρόπο. Στη Φέγενορντ ο καθένας έχει τον ρόλο του και εγώ αισθάνομαι σαν… ψάρι στο νερό».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy