Ο Φύσσας καλείται να σώσει την κατάσταση

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÁÐÏ ÔÇÍ ÐÁÅ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ ÔÏÕ ÍÅÏÕ ÔÅ×ÍÉÊÏÕ ÄÉÅÕÈÕÍÔÇ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÍÉÊÏÕ ËÕÌÐÅÑÏÐÏÕËÏÕ ÊÁÉ ÔÏÕ ÍÅÏÕ ÕÐÅÕÈÕÍÏ ÁÊÁÄÇÌÉÙÍ ÔÁÊÇ ÖÕÓÓÁ. (Eurokinissi Sports - ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)

Ο διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού πήρε θέση για το θέμα που έχει προκύψει με αποχώρηση του Κώστα Φραντζέσκου από την ομάδα Νέων.

Αναβρασμός επικρατεί στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Η απόφαση του Νίκου Νταμπίζα να δώσει την Κ17 στον Κώστα Φραντζέσκο και να φύγει από την Κ20, έχει φέρει τον παλαίμαχο άσο στην πόρτα της εξόδου και τις ακαδημίες του «τριφυλλιού» στην επικαιρότητα για άσχημο λόγο. Ο διευθυντής των τμημάτων υποδομής, Τάκης Φύσσας θέλησε να βάλει τέλος στο θέμα και το απόγευμα της Τετάρτης στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ, είπε τα εξής:

«Ως Διευθυντής της Ακαδημίας δηλώνω ότι μοναδικός μου σκοπός είναι η εύρυθμη λειτουργία της χωρίς να διαταράσσεται το κλίμα αυτής για κανένα λόγο.  Τα θέματα που προκύπτουν αποτελούν εσωτερικές υποθέσεις που διευθετούνται με βάση την συνεργασία και με γνώμονα το συμφέρον της Ακαδημίας.  Η ενίσχυση όλων των τμημάτων  συνεχίζεται ώστε να διατηρηθούν  τα υψηλά στάνταρ της περασμένης σεζόν. Με αυτό τον τρόπο  θα προσπαθήσουμε και πάλι  να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε την κορυφή. Οφείλουμε στα παιδιά μας ένα σταθερό περιβάλλον με ιδανικές συνθήκες ώστε να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και την συμμετοχή τους στον Παναθηναϊκό».

Πηγή:newsbeast

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy