Ο Γιάσμιν Κούρτιτς μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Η φανταστική πορεία του Γιάσμιν Κούρτιτς τη φετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ, έχει αναγκάσει τους Σλοβένους να παρακολουθούν στενά την καθημερινότητα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μάλιστα, όπως τονίζουν τα ΜΜΕ της πατρίδας του πρώτου σκόρερ των «ασπρόμαυρων»: «Πάντα ξέραμε ότι είναι ένας ποιοτικός παίκτης αλλά φέτος το πήγε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Και αυτό φαίνεται και στην αποτελεσματικότητά του, έχοντας πετύχει 18 γκολ…».

Ωστόσο, ο ίδιος ο Κούρτιτς πηγαίνει την κουβέντα ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας μάλιστα το έντονο παρασκήνιο, της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν έχει αλλάξει κάτι: «Δεν υπάρχει καμία διαφορά στον Γιάσμιν Κούρτιτς. Πάντα δούλευα σκληρά, ακόμη και όταν δεν τα πήγαινα καλά, αλλά φέτος έχω στόχους.

Πράγματι είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή, καθώς ο Ολυμπιακός μας ξέφυγε γρήγορα, αλλά τα πήγαμε καλά. Παίζουμε καλά, έχουμε καλά αποτελέσματα και τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε».

Έπειτα, δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και το παρασκήνιο της απόκτησή τους, υπογραμμίζοντας πως: «Όταν έμαθα ότι μου προσφέρθηκε η ευκαιρία να μετακομίσω στον ΠΑΟΚ, είπα όχι στην αρχή γιατί απλά δεν με ενδιέφερε.

Μετά με ξανακάλεσε ο ατζέντης και είδα ότι ο ΠΑΟΚ πίεζε πολύ. Έμαθα για τον σύλλογο από τον συμπαίκτη μου Ελ Καντουρί, με τον οποίο έπαιξα στο Τορίνο, και στο τέλος ήθελα μια νέα πρόκληση.

Με τον ΠΑΟΚ μου προσφέρθηκε η ευκαιρία να παίξουμε στην Ευρώπη και έτσι αποφάσισα να μετακομίσω στην Ελλάδα. Ήταν η καλύτερη επιλογή της καριέρας μου».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy