Ο Γιάσμιν Κούρτιτς βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικής ομάδας

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη «μάχη» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να αντιμετωπίζει τη Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου, του Europa Conference League.

Όλοι, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο δείχνουν απόλυτα αφοσιωμένοι στα δυο παιχνίδια με την Λέφσκι, ωστόσο, τα μεταγραφικά σενάρια στην Ιταλία για τον Γιάσμιν Κούρτιτς συνεχίζουν να βρίσκονται στην επιφάνεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο Κούρτιτς εξακολουθεί να είναι ένα καυτό όνομα για τη μεσαία γραμμή των ανθρώπων της Πίζας.

Η ιταλική ομάδα μάλιστα προσανατολίζονται να καταθέσει στον Σλοβένο μέσου, μια πρόταση για 2+1 χρόνια προκειμένου να πετύχουν την επιστροφή του στην Ιταλία.

Από τον ΠΑΟΚ πάντως δεν προκύπτει το παραμικρό για την ώρα και ούτε πρόκειται να υπάρξει κάποια αντίδραση, μέχρι και την ολοκλήρωση των παιχνιδιών για τον β’ προκριματικό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy