Ο Γιώργος Καμπερίδης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι

Να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό απέναντι στο Περιστέρι θέλει το μεσημέρι του Σαββάτου (19/3, 16:30, ΕΡΤ 3) ο ΠΑΟΚ στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Ο Γιώργος Καμπερίδης και οι συμπαίκτες του θέλουν να αξιοποιήσουν τα καλά τελευταία αποτελέσματα απέναντι σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο.

Το blog του Γιώργου Καμπερίδη στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Έχουμε ένα σερί με τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες και θέλουμε να το συνεχίσουμε. Είναι πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό το παιχνίδι με το Περιστέρι. Και βαθμολογικά για να έχουμε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά και ψυχολογικά, γιατί θα μας βοηθήσει πολύ να συνεχίσουμε το σερί μας.

Επιπλέον μας είχε ενοχλήσει πολύ η ήττα στο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, οπότε θέλουμε να σβήσουμε εκείνο το αποτέλεσμα με μία νίκη.

Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η αμυντική μας συμπεριφορά. Πρέπει να προσέξουμε τις άμυνες ένας εναντίον ενός, γιατί το Περιστέρι είναι μία γεμάτη ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες που έχουν και εξαιρετικά ατομικά χαρακτηριστικά.

Ελπίζω ότι παρά τη μεγάλη διακοπή, θα έχουμε καλό ρυθμό, γιατί κάναμε καλές προπονήσεις και θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy