Ο Γιώργος Τουρσουνίδης αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις από την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του «Δικεφάλου»

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ξεκινήσει με σερί νικών στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Για τις πρώτες εντυπώσεις με τον Ουρουγουανό τεχνικό στον πάγκο της ομάδας, μίλησε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ο παλαίμαχος άσος του «Δικεφάλου» έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε:

Για τον ΠΑΟΚ και την εικόνα που δείχνει: «Υπάρχει αλλαγή με Γκαρσία. Διαφορετική ομάδα με περισσότερη διάθεση. Έχει πάρει φυσικά και αποτελέσματα που είναι σημαντικό. Είναι πολύς νωρίς βέβαια να βγάζουμε συμπεράσματα αλλά σίγουρα βλέπουμε διαφορετική ομάδα. Είναι σε καλό δρόμο ο ΠΑΟΚ με Γκαρσία».

Για το τι άλλαξε ο Γκαρσία από την ώρα που ανέλαβε και τι πέρασε στα αποδυτήρια: «Μετά από μια αλλαγή προπονητή, οι παίκτες θέλουν να δείχνουν την αξία τους. Η ψυχολογία αλλάζει. Το χαρακτηριστικό του Γκαρσία είναι η ένταση και το πάθος και αυτά τα στοιχεία τα έχουμε δει μέχρι στιγμής στην ομάδα. Όσον αφορά τα τακτικά σημεία είναι ακόμη νωρίς, αλλά τα δείγματα είναι θετικά και νομίζω πως θα γίνουν ακόμη καλύτερα.

Για την προσωπικότητα του Γκαρσία και αν μετράει αυτό στους ποδοσφαιριστές: «Μετράει πολύ η έντονη προσωπικότητα στους παίκτες. Είναι σημαντικό να σέβεσαι τον προπονητή σου. Είναι επίσης πολύ σημαντικό και οι ίδιοι οι παίκτες να σέβονται ο ένας τον άλλον. Και στην Κ19 έδινε μεγάλη βαρύτητα στην προσωπικότητα των παιδιών ώστε και να την βγάζουν στο γήπεδο. Θα είναι πολύ σημαντικό αν το καταφέρει και αυτό στην πρώτη ομάδα και πιστεύω θα το καταφέρει. Μιλάμε όμως για επαγγελματίες παίκτες τώρα».

Για την νοοτροπία του Γκαρσία να κυνηγούν οι παίκτες του το γκολ μέχρι το τέλος του αγώνα: «Είναι και αυτή μια νοοτροπία. Δεν παρατάμε δηλαδή το ματς αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής. Είναι σημαντικό να μπορέσει να περάσει στους ποδοσφαιριστές πως δεν παρατάμε το παιχνίδι. Εκεί φαίνονται οι μεγάλες ομάδες».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy