Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στις δυσκολίες μέσα από τις οποίες ο ΠΑΟΚ έφτασε στον τελικό Κυπέλλου

Για δικαίωση όσων παλεύουν να κρατήσουν όρθιο τον ΠΑΟΚ μέσα από πολλά οικονομικά προβλήματα μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου.

«Ήταν πολλά πράγματα μαζί, δικαίωση, χαρά γιατί το θέλαμε και αναλογιζόμενοι όλες αυτές τις προσπάθειες σε ένα πολύ καλό επίπεδο, να είναι ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστής. Ήταν δικαίωση για όλους τους ανθρώπους γιατί υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να κρατήσουν την ομάδα ζωντανή. Ο μηχανισμός της ομάδας δουλεύει σκληρά, βλέπεις στα μάτια τη φλόγα και το πάθος για ένα τελικό. Τους δώσαμε την ευκαιρία και είναι σήμερα όλοι χαρούμενοι. Θα προσπαθήσουμε το ίδιο και στον τελικό. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα διαφορετικού επιπέδου από εμάς, με εμπειρία και ποιότητα. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει, θα δουλέψουμε σκληρά για να παίξουμε το παιχνίδι για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες», δήλωσε στον Metrosport ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ερωτηθείς για το πού αφιερώνει αυτή την πρόκριση απάντησε: «Αφιερώνω στον οργανισμό του ΠΑΟΚ, όλoυς τους ανθρώπους, στους αθλητές που έχουν κάνει την υπέρβαση και αυτοί δικαιούνται τα πιο πολλά συγχαρητήρια και φυσικά στον κόσμο, γιατί έχουμε καλό κόσμο, ίσως όχι μεγάλο αριθμό αλλά καλό και μας στηρίζει».

Όσο τη νίκη επί της Κύμης στον ημιτελικό είπε: «Έπρεπε να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας, παίζαμε σε ημιτελικό που ήταν πρόκληση να πάμε την ομάδα σε έναν τελικό μετά από 20 χρόνια. Είμαστε οικογένεια, δουλεύουμε πολύ σκληρά, έχουμε τους ίδιους στόχους. Ήταν μία στιγμή δικαίωσης με τη σκληρή προσπάθεια που κάνουμε. Όλοι νιώσαμε το βάρος και την πίεση. Θέλαμε να ξεπεράσουμε τις αποτυχίες των προηγούμενων χρόνων και επειδή η ομάδα παλεύει με τα προβλήματα της».