Ο Ιβάν Σαββίδης θα φιλοξενήσει τους Έλληνες που εγκαταλείπουν την Ουκρανία

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή στους άμεσους συνεργάτες του, έτσι ώστε να προετοιμάσουν ένα από τα δυο κτήρια των εγκαταστάσεων στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Σιθωνία του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική, για να φιλοξενήσει Έλληνες οι οποίοι επιστρέφουν από την Ουκρανία λόγω του πολέμου.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του, σε συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση, έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Εξάλλου, ο Ιβάν Σαββίδης παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ουκρανία από την πρώτη ημέρα και έδωσε άμεσα την εντολή έτσι ώστε να γίνουν όλα τα απαραίτητα για να μπορέσουν να φιλοξενηθούν στο Πόρτο Καρράς οι Έλληνες που εγκαταλείπουν τις εστίες τους λόγω του πολέμου.

Την ίδια στιγμή, το κομβόι των Ελλήνων που έχει εγκαταλείψει τη Μαριούπολη, με το σχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών, έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Υπενθυμίζεται πως έχει δοθεί οδηγία από τους ρωσόφωνους να εγκαταλείψουν την περιοχή μέχρι την Τετάρτη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy