Ο καλύτερος Τουριστικός Οδηγός Πειραιά 2018 από την εφημερίδα «Κοινωνική»

H εφημερίδα, «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ», με 52 χρόνια καθημερινής παρουσίας στα δρώμενα του ευρύτερου Πειραιά και όλης της Αττικής, κάνει και φέτος τη διαφορά εκδίδοντας, για 7η συνεχή χρονιά τον ξενόγλωσσο Τουριστικό Οδηγό Πειραιά 2018.

Είναι η εφημερίδα που κατορθώνει όχι μόνο να αναδεικνύει τοπικά θέματα αλλά και να δημιουργεί «δεσμούς» (με πολίτες, επιχειρήσεις, τοπικές Αρχές και συλλόγους)  που συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας πόλης.

Ο Τουριστικός Οδηγός Πειραιά 2018 είναι το επιστέγασμα αυτής της κοινής προσπάθειας. Εμπλουτισμένος σε ύλη και ανανεωμένος σε εμφάνιση δηλώνει «παρών» στον μετασχηματισμό του Πειραιά σε κύρια πολιτιστική και τουριστική πύλη της χώρας και βασικό λιμάνι κρουαζιέρας της Μεσογείου.

Ο Τουριστικός Οδηγός Πειραιά 2018 κυκλοφορεί στα αγγλικά και προσφέρεται δωρεάν στους τουρίστες, στο τμήμα αφίξεων των κρουαζιερόπλοιων στο Α’ και Β’ terminal του ΟΛΠ, στο γραφικό τρενάκι του Πειραιά, στα κόκκινα και μπλε τουριστικά λεωφορεία, σε ξενοδοχεία της Αθήνας και του Πειραιά, σε κιόσκι στην Μαρίνα Ζέας, σε τουριστικά γραφεία, στην Πλ. Καραϊσκάκη, στους σταθμούς metro, στο Μοναστηράκι και στο Σύνταγμα.

Είναι χρηστικός και εμπεριέχει χάρτες, πληροφορίες μετακινήσεων, επιλογές διασκέδασης, προτάσεις αγορών, αφιερώματα, αξιοθέατα, μνημεία, ιστορικές αναφορές, φωτογραφίες και παρουσιάσεις επιχειρήσεων ανά κατηγορία.

Με το πρώτο κιόλας «ξεφύλλισμα» ανοίγει στους τουρίστες αλλά και σε όλους τους επισκέπτες, «παράθυρο» στον Πειραιά και στις ομορφιές του, δίνοντάς τους παράλληλα, πληθώρα προτάσεων και επιλογών για τα ψώνια και την διασκέδασή τους.

Ο εκδότης της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, Απόστολος Καραμπερόπουλος τόνισε:

«Για όλους εμάς, ο Τουριστικός Οδηγός Πειραιά είναι μια έμπρακτη κίνηση για τη στήριξη και την αναβάθμιση του τουριστικού “προϊόντος” της  πόλης μας, Μια αφορμή ενεργοποίησης όλων των δυνάμεων της περιοχής μας. Τα αποτελέσματά του έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο, καθώς διανύουμε την 7η χρονιά έκδοσής του και τα μηνύματα των συνεργατών μας είναι όλο και πιο ενθαρρυντικά.  Η μεγάλη αποδοχή που γνώρισαν οι προηγούμενες εκδόσεις απέδειξαν ότι ο Τουριστικός Οδηγός Πειραιά 2018 είναι ο μόνος αποτελεσματικός δρόμος για να προβληθεί και να ενισχυθεί η αγορά μας».

Ο Τουριστικός Οδηγός Πειραιά 2018 μοιράζεται με ένα χαμόγελο «καλωσορίσματος» από Πειραιώτες διανομείς, έτοιμους να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση αφορά την πόλη.

Οι τουρίστες αλλά και το ευρύ κοινό εκτός από την έντυπη έκδοση, μπορούν να «ξεφυλλίσουν» τον Τουριστικό Οδηγό 2016 στο www.tgpiraeus.com ή σκανάροντας με το κινητό το QR CODE, που βρίσκεται στο εξώφυλλο του οδηγού, με την εφαρμογή Q Reader.

«Καλοτάξιδος» λοιπόν ο Τουριστικός Οδηγός Πειραιά 2018 της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ και ακόμη ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συμμετείχαν σε αυτόν. Ο Πειραιάς το αξίζει…

                                 

Ηλεκτρονική έκδοση: www.tgpiraeus.com