Ο Κώστας Μέξας κράτησε στον πάγκο τον Άλαν Χέρντον κόντρα στο Λαύριο, δείχνοντας ότι δεν τον υπολογίζει

Ούτε λεπτό δεν πάτησε παρκέ ο Άλαν Χέρντον στην εξ αναβολής αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Λαύριο στην Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής του «δικεφάλου» Κώστας Μέξας με αυτό τον τρόπο θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον παίκτη, ότι πλέον κρίνεται σε κάθε προπόνηση, για το αν θα μείνει στην ομάδα.

«Σίγουρα, όμως και ο Χέρντον πρέπει να βελτιωθεί. Έχει κάποια στοιχεία, αλλά πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του» είπε στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του ΠΑΟΚ δείχνοντας μια διάθεση να του δώσει άλλη μια ευκαιρία, αλλά πλέον εξαρτάται από τον ίδιο τον Χέρντον, εάν θα την αξιοποιήσει.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση ο Μέξας, με την κίνηση του να κρατήσει στον πάγκο τον Χέρντον ακόμη και όταν όλα έχουν κριθεί αν μη τι άλλο έδειξε ότι δεν τον υπολογίζει άμεσα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσει ο παίκτης ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά.

Το παιχνίδι με τον Προμηθέα το Σάββατο (21/11) στο «Δ. Τόφαλος» είναι μια τελευταία ευκαιρία για τον Άλαν Χέρντον να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή. Αν θα τα καταφέρει, η απάντηση θα δοθεί στο παρκέ…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy