
Στο 99′ η Τούμπα πάγωσε.
Σε ένα γέμισμα ο Γκανέζος φορ της Λαμίας Ρίτσμοντ Μποάκιε βρήκε άσχημε με το πόδι στο κεφάλι τον 22χρονο Κροάτη γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.
Ο Κοτάρσκι έπεσε στο έδαφος και όλοι οι συμπαίκτες έπεσαν πάνω του, ενώ έτρεξε γρήγορα και το ιατρικό τιμ. Προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον Κοτάρσκι, αλλά ο παίκτης ζαλιζόταν και δεν γινόταν να συνεχίσει. Αμέσως έγινε νόημα για αλλαγή, όμως, ο Λουτσέσκου είχε κάνει ήδη πέντε αλλαγές.
Έτσι, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς έδωσε τα γάντια του στον Σβαμπ, τη στιγμή που ο Κοτάρσκι αποχωρούσε με φορείο με κατεύνθυνση το νοσοκομείο. Είχε τις αισθήσεις του, ωστόσο, ζαλιζόταν. Στο 101′, λοιπόν, έφυγε ο Κοτάρσκι για το νοσοκομείο και μέχρι το 105′, που έληξε ο αγώνας, έπαιξε τερματοφύλακας ο Αυστριακός μέσος! Ο Κοτάρσκι φυσικά θα υποβληθεί σε αξονική και στις απαραίτητες εξετάσεις και όλοι στον ΠΑΟΚ είναι σε αναμονή των αποτελεσμάτων.
