Ο Λάζαρος Λάμπρου μίλησε για τους στόχους του με την επιστροφή στον «Δικέφαλο»

Ο 23χρονος εξτρέμ μίλησε στη Nova για το γεγονός και τους στόχους που έχει με τον «Δικέφαλο». Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάμπρου:

Για τον νέο χρόνο: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Σε συλλογικό επίπεδο εύχομαι ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στους τίτλους. Εκεί που αξίζει να είναι. Στους προσωπικούς στόχους εύχομαι πρώτα απ’ όλα να είμαι υγιής και δεύτερον να δικαιώσω τον προπονητή και τον κόσμο του ΠΑΟΚ με πιστεύει».

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Επέστρεψα πιο έτοιμος ψυχολογικά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να εξελιχθώ μέσα από τον σύλλογο».

Για την εμπειρία στην Ολλανδία: «Ήταν λίγο δύσκολη. Κρατάω τα θετικά. Με βοήθησε ψυχολογικά, ώστε να δω τα πράγματα με άλλο μάτι. Ήρθα πίσω έτοιμος να παλέψω και να διεκδικήσω την ευκαιρία μου».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος του ΠΑΟΚ: «Θα δίνω σε κάθε αγώνα το 100%, θα παλέψω και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του».

Για τον Γκαρσία: «Το κλίμα είναι πολύ καλό με υποδέχτηκαν εξαιρετικά όλοι οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου. Οι προπονήσεις είναι έντονες και επίπονες, μας ζητάει συγκεκριμένα πράγματα και εμείς είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα».

Για τον δύσκολο Γενάρη με τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Θα είναι δύσκολα. Δείχνουμε και είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και αγωνιστικά για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα κοιτάμε την Λάρισα και είμαστε έτοιμοι για την νίκη».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να φύγει νικητής από το Αλκαζάρ: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, εμείς θα πρέπει να δώσουμε τον ρυθμό μας και σίγουρα με την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα θα πάρουμε την νίκη».

Για το μήνυμα που στέλνει: «Το μήνυμα μου προς τον κόσμο μας είναι πως μας λείπει πολύ. Τον θέλουμε μαζί μας. Θα τους πω πως είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα και στο τέλος να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy