Ο Λέο Μάτος είναι έτοιμος να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να αναλάβει πόστο στον «Δικέφαλο»!

Αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και αρκετά χρόνια και δεδομένα είναι αγαπητός στον «δικέφαλο». Πλέον, ο Λέο Μάτος δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην ομάδα. Αυτή τη φορά από άλλο πόστο. Αυτό του τεχνικού διευθυντή! Κάτι που ουσιαστικά είναι δεδομένο, όπως υποστηρίζουν οι Βραζιλιάνοι.

Δημοσίευμα στη χώρα του δεξιού μπακ της Βάσκο, υποστηρίζει πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα «κρεμάσει τα παπούτσια του», ερχόμενος ξανά στην Ελλάδα για να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Οι Έλληνες έχουν ήδη κάνει πρόταση στον 36χρονο δεξιό οπισθοφύλακα, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος του ελληνικού συλλόγου καθώς στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε από το 2016 εώς το 2021 και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την ιδιοκτησία».

Από τον ΠΑΟΚ δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση στη συγκεκριμένη φήμη. Πάντως είναι δεδομένο πως ο Μάτος έχει πολλούς φίλους στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και δεν αποκλείεται να υπάρχει όντως ζήτημα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy