Ο Λούμπος Μίχελ για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, την επιστροφή του Αντρέ Βιεϊρίνια αλλά και την επιλογή Ισπανών διαιτητών για το παιχνίδι, τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων ο Λούμπος Μίχελ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο πρώην Αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός, εμφανίζεται βελτιωμένος και σε τομείς όπως η άμυνα τελευταία και έχει απέναντί του μία ομάδα που κουβαλά κόπωση από τον αγώνα στο Λονδίνο. Νομίζω ότι ο Δικέφαλος μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Καραϊσκάκη. Η επιστροφή του Βιεϊρίνια, επίσης, έχει βοηθήσει πολύ ψυχολογικά τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει πάλι την ατσάλινη ψυχολογία που παρουσίαζε πέρυσι».

Για τους Ισπανούς διαιτητές:

«Οι Ισπανοί ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Θυμάστε ότι και ο πρώτος ξένος που είχε σφυρίξει στην Ελλάδα ήταν ο Μπορμπαλάν, στον τελικό του Κυπέλλου και πήγε εξαιρετικά. Είναι πολύ καλή σχολή οι Ισπανοί και μπορούν να διαχειριστούν παιχνίδι με μεγάλη ένταση».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy