Ο Λουτσέσκου δεν βιάζεται να πανηγυρίσει και τονίζει πως ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχει κατακτήσει τίποτα

Χαμηλούς τόνους κρατά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς υπενθυμίζει πως το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη εξασφαλιστεί για τον ΠΑΟΚ, ενώ εκκρεμεί και το Κύπελλο.

«Έχουμε μπροστά μας μια μικρή περίοδο και θα πρέπει να δουλέψουμε, γιατί μπορεί αυτό το διάστημα που έρχεται να μας δώσει μεγάλη χαρά. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πότε θα πανηγυρίσουμε αλλά μόνο το επόμενο παιχνίδι, να δώσουμε ό,τι έχουμε για να φτάσουμε στο σημείο να πανηγυρίσουμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Ξέρουμε πόσο έχουμε προσπαθήσει για να φτάσουμε μέχρι εδώ, δεν υπάρχει θέμα κινήτρου, αλλά πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως πέρα από το πρωτάθλημα υπάρχει και το Κύπελλο», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός στο Novasports.

Αναφορικά με το ματς στην Ξάνθη την Κυριακή (19:00) επισήμανε: «Υπάρχει μόνο μια σκέψη στο μυαλό μας, πώς να κερδίσουμε. Δεν έχει σημασία πως πέρασα από την Ξάνθη και πέρασα εκεί μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής μου. Το μόνο που μετρά τώρα είναι οι τρεις βαθμοί. Η Ξάνθη έχει ενδιαφέροντες παίκτες, έχει τη νοοτροπία να παλεύει κάθε ματς και μπορεί να μη βρίσκεται στο απόγειο της φόρμας της, αλλά είναι μια ομάδα που χάνει πολύ δύσκολα».

Για την απουσία του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είπε: «Έχει παίξει φανταστικά όλη τη σεζόν. Ποτέ δεν γκρινιάζω για παίκτες που απουσιάζουν, έχω εμπιστοσύνη σε όλο το γκρουπ των παικτών μας και τη δουλειά μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε. Ξέρουμε σε τι σημείο βρισκόμαστε, απομένουν πέντε παιχνίδια και ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε».

Τέλος, για τη δίψα του κόσμου του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Ξέρουμε πως δεν είμαστε μόνοι μας, έχουμε τον κόσμο, όσους δουλεύουν κοντά στην ομάδα και τη διοίκηση, που όλοι περιμένουν μετά από τόσο καιρό το πρωτάθλημα. Δεν παίζουμε μόνο για τους εαυτούς μας, αλλά για όλους όσοι είναι δίπλα στον ΠΑΟΚ».