Ο Λουτσέσκου εμπνέει τις…μαθητικές εκθέσεις!

«Μάθημα» αγάπης για τον ΠΑΟΚ έδωσε μια εννιάχρονη μαθήτρια από την Πτολεμαΐδα που εμπνεύστηκε από τον προπονητή του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου για να γράψει μια όμορφη έκθεση με θέμα τον Ρουμάνο τεχνικό.

Η δασκάλα ζήτησε από τα παιδιά να γράψουν μια έκθεση για όποιο θέμα αυτά επιθυμούσαν με την μικρή μαθήτρια να επιλέγει ως θέμα τον αγαπημένο της ΠΑΟΚ με πηγή έμπνευσης το … σκουφί του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Ως γνωστών, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αποχωρίζεται τον σκούφο, τα γάντια και το κασκόλ του, με την συνήθεια του αυτή να έχει γίνει γούρι, ειδικά όσο ο Δικέφαλος συνεχίζει απτόητος την πορεία του ως τον τίτλο.

Ιδιαίτερες είναι και οι διορθώσεις της δασκάλας, στις οποίες μεταξύ άλλων εύχεται να φοράει ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον «γούρικο» σκούφο του και την προσεχή Κυριακή, ούτως ώστε ο ΠΑΟΚ να επικρατήσει και του Ολυμπιακού στο ντέρμπι πρωταθλήματος.

Ως INPAOK θέλουμε να ευχαριστήσουμε την μικρή μαθήτρια αλλά και την μητέρα της, που μας εμπιστεύθηκαν την όμορφη αυτή έκθεση.

Απολαύστε τις σκέψεις μιας εννιάχρονης για τον ΠΑΟΚ και τον σκούφο του Ράζβαν Λουτσέσκου:

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy