Ο Μαντούρο προτείνει τον Λίνσεν στον «Δικέφαλο»

Τον επιθετικό της Φίτεσε Μπράιαν Λίνσεν, πρότεινε στον «Δικέφαλο του Βορρά» ο πρώην παίκτης του, Χέντβιγκες Μαντούρο.

ΠΑΟΚ: Το όνομα του Μπράιαν Λίνσεν, όπως είναι λογικό, δεν είναι ευρέως γνωστό στην ελληνική πραγματικότητα. Πρόκειται για τον 29χρονο ακραίο επιθετικό της Φίτεσε, ο οποίος τη φετινή σεζόν μετράει ήδη 6 γκολ και 3 ασίστ στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή χρονιά. Το συμβόλαιο του εν λόγω ποδοσφαιριστή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ουκ ολίγα σενάρια για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Χέντβιγκες Μαντούρο, μιλώντας σε ολλανδική ιστοσελίδα, μίλησε για τον ποδοσφαιριστή της Φίτεσε και τόνισε πως τον θεωρεί έτοιμο για να αγωνιστεί στο εξωτερικό και πως θα ήταν ιδανικός προορισμός για αυτόν ο «Δικέφαλος του Βορρά». «Πιστεύω πως ταιριάζει στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και το γερμανικό γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που δουλεύει σκληρά. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να αγωνιστεί με επιτυχία και σε χώρες όπως η Τουρκία και η Ελλάδα. Με την ποιότητα και την αγωνιστική του νοοτροπία θα μπορούσε να γίνει, σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο αγαπημένος της εξέδρας» δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy