Ο Μαραντόνα τα βάζει με Αργεντινή και Μέσι

«Δεν είναι ο Μέσι που ξέρουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Ντιέγκο Μαραντόνα, που κατηγόρησε την Εθνική Αργεντινής, μετά τον αποκλεισμό της από τo Μουντιάλ!

«Έμοιαζε με το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Οι τρεις που έβαλε μπροστά ο προπονητής (Παβόν, Μέσι, Ντι Μαρία) ξέρουν να φτιάχνουν το παιχνίδι, αλλά δεν είναι επιθετικοί. Ήταν ένα ακόμη Μουντιάλ που δεν είχαμε συμπαγή ομάδα. Αυτό το έβλεπες από την στιγμή που δημιουργήθηκε στην φάση των προκριματικών», είπε αρχικά ο Μαραντόνα και συνεχισε:

«Έκανε το λάθος να επιτεθεί και να αφήσει πολύ χώρο στον Εμπαπέ. Όταν ήμασταν στην επίθεση δεν ξέραμε τι να κάνουμε την μπάλα, σε αντίθεση με τους Γάλλους».

Όσον αφορά τον Μέσι, ο Ντιεγκίτο τόνισε: «Είδα πολύ μόνο του τον Λίο να παίζει πολύ μακριά από την περιοχή. Τον έβαλαν ως 9αρι και αυτός έπρεπε να τα κάνει όλα. Να δημιουργήσει, να τελειώσει φάσεις… Αυτό είναι ουτοπία. Δεν είναι ο Μέσι που ξέρουμε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy