Ο μέντορας μου… Γιάννης Πολίτης-Το «αντίο» του Γιάννη Γιαννούλη στον αξέχαστο αρχηγό!

Η πρώτη μας επαφή ήταν το 1993 όταν ήμουνα στην Γ λυκείου Τριανδρίας , σε είχε φέρει ο γυμναστής της σχολικής ομάδας Κοσμάς Νικολαΐδης να μας προπονήσεις για το final 6 του πανελλήνιου σχολικών αγώνων .

Ήσουνα σκληρός και φωνακλάς αλλά αμέσως κατάλαβες ότι η ομάδα μας ήτανε κάτι σπουδαίο με πολύ καλούς παίχτες όπως οι Νικος Χατζηβρέττας ,Ανδρέας Ανδρεαδης ,Γιώργος Σαχινίδης ,Κώστας Χρήστου,Φοίβου Γυμνοπουλος,Ηλίας Φιλαριδης,,Γιάννης Νακόπουλος ,Άλκης Πάνου,Θάνος Κασάπης.

(η πρωταθλήτρια σχολική ομάδα Τριανδρίας 1993-94)

Μετά από τις πολλές προπονήσεις που μας έκανες, με είπες να πάμε για καφέ να μιλήσουμε … αυτός ο καφές με άλλαξε την ζωή!

Ήμουν Ένα παιδί που είχε έρθει από την Καρδίτσα 16-17 ετών που έχει φυγει και ζει μόνος του μακριά από την οικογένεια του, που χρειαζότανε έναν μέντορα και για μένα εκείνος ο καφές ήταν το πρώτο και το μεγαλύτερο μάθημα στην ζωή μου.

Τα λόγια σου απλά και σε γλώσσα που πέρασαν μέσα μου κατευθείαν: Μικρέ βάλε στόχους !!! Πρώτα να βγάλεις το Λύκειο Να πάρεις το σχολικό πρωτάθλημα. Να πάρεις πρωτάθλημα με το εφηβικό του ΠΑΟΚ! Να είσαι μέλος της Εθνικής Παίδων… Να είσαι μέλος της Εθνικής Εφήβων! Να είσαι μέλος της αντρικής ομάδας του ΠΑΟΚ! Να είσαι μέλος της Εθνικής Αντρών! Να γίνεις Αρχηγός στον ΠΑΟΚ και να πάρεις τίτλους !!!

Τελευταία φορά που ειδωθήκαμε ήταν πριν αρκετούς μήνες στο παλατάκι να δούμε τον αγαπημένο μας ΠΑΟΚ με είπες ότι «Επιτέλους πήρες και το ΠΤΥΧΙΟ σου άρα ολοκληρώθηκε το έργο μου» με αγκάλιασες και με φίλησες… Μέντορα μου τα κατάφερα όλα όσα μου είπες γιατί άμα δεν πίναμε εκείνον τον καφέ στο «Μεσόγειος»,  στην Τριανδρία δεν ξέρω ποτέ άμα θα είχα ΣΤΟΧΟ στην ζωή μου !!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy