Ο Νέλσον Ολιβέιρα αναφέρθηκε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 επί της Χέρακλες, έχοντας σε μεγάλο ημέρα τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος φορ αναφέρθηκε στη δουλειά και την καλή εικόνα που δείχνουν οι Θεσσαλονικείς στην προετοιμασία τους επί ολλανδικού εδάφους, ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχει ακόμα χρόνος για να σκεφτούν την Ευρώπη, αφού τη δεδομένη στιγμή προέχει το δέσιμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Νέλσον Ολιβέιρα:

Για το ματς και τα δύο γκολ που πέτυχε: «Είναι φυσιολογικό ότι ένας επιθετικός θέλει να σκοράρει, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά και την συνολική εικόνα της ομάδας. Είμαστε στο σωστό δρόμο, έχουμε 2-3 εβδομάδες για να βελτιωθούμε, δουλεύουμε σκληρά και υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα».

Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ:
«Έχουμε ακόμη χρόνο για να σκεφτούμε τον πιθανό αντίπαλο. Το πιο σημαντικό είναι να ολοκληρώσουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με καλό τρόπο και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy