Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να αλλάξει την παράδοση με τις ολλανδικές ομάδες

Καλά νιώθει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Αϊντχόφεν. Ο Ολλανδός άσος αναφέρθηκε στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά και στην κακή παράδοση της ομάδας με ολλανδικές ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ:

Για το αν είναι επιτακτική η νίκη απέναντι στην Αϊντχόφεν: «Κατά την άποψή μου όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και σημαντικά για εμάς. Θέλουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας, έχουμε καινούργιο προπονητή και θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Για το αν συζήτησε με τον Γκαρσία για το ρόλο του στην ομάδα: «Η αλήθεια είναι πώς μέχρι τώρα δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια μεγάλη συζήτηση με τον νέο προπονητή. Αυτό που μου έχει ζητηθεί είναι να βοηθάω τα νέα παιδιά με την εμπειρία μου. Για εμένα ο ρόλος μου είναι πάντα ο ίδιος, αυτό που θέλω εγώ είναι να παίζω και να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει νίκες και τους στόχους της. Νιώθω καλά και έχουμε ως στόχο να πετυχαίνουμε μόνο νίκες».

Για την κακή παράδοση του ΠΑΟΚ με τις ολλανδικές ομάδες: «Είχαμε μια συζήτηση με τον αδερφό μου και συζητούσαμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια δυσμενή παράδοση απέναντι στις ολλανδικές ομάδες. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε αύριο και να αλλάξουμε αυτή την παράδοση. Παρότι είμαι Ολλανδός, αύριο θέλω να νικήσει ο ΠΑΟΚ».

Για τις απουσίες της Αϊντχόφεν: «Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα μας αποπροσανατολίσει. Αν ένας ποδοσφαιριστής μείνει εκτός ομάδας ή στον πάγκο, ξέρουμε ότι ο ποδοσφαιριστής που θα τον αντικαταστήσει, θα αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Δε νομίζω ότι η αντίπαλη ομάδα θα είναι αδύναμη, επειδή δεν θα έχει στη διάθεσή της κάποιους ποδοσφαιριστές».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy