Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Σετσίνι (VIDEO)

Μεταγραφικό σενάριο από το εξωτερικό υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Εμανουέλ Σετσίνι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ραδιόφωνο της Marca, ο Δικέφαλος του Βορρά εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου Αργεντινού μέσου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 24 Δεκεμβρίου 1996, έχει καλό δεξί πόδι και ύψος 1,79. Για τον παίκτη, η Μάλαγα δαπάνησε το 2017 περίπου 4,7 εκατομμύρια ευρώ, αγοράζοντάς τον από την Μπάνφιλντ.

Παρόλα αυτά στην ισπανική ομάδα δεν κατάφερε να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε (σ.σ. τρεις συμμετοχές), με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός πέρυσι στην πρώην ομάδα του, στην οποία μέτρησε 15 εμφανίσεις (συνολικά εκεί έχει 50).

Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την Μάλαγα που κάνει προσπάθεια να πάρει μέρος των χρημάτων που δαπάνησε για την απόκτηση του.

Παράλληλα υπογραμμίζεται πως για τον παίκτη ενδιαφέρθηκαν και άλλες ομάδες από το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο ξεχωρίζει η περίπτωση του ΠΑΟΚ.

Δείτε τo βίντεο:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy