Ο ΠΑΟΚ κοιτάζει την περίπτωση του Κουρμπέλη

Το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για την απόκτηση του Κουρμπέλη, το καλοκαίρι παραμένει ανοικτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δικέφαλος του Βορρά είναι πιθανό να καταθέσει πρόταση για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη σεζόν δεν δέχθηκε να γίνει η μεταγραφή επιλέγοντας να μείνει στο τριφύλλι.


Με τον Παναθηναϊκό ο Κουρμπέλης θα έχει μια συζήτηση στο τέλος της σεζόν για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του λαμβάνοντας περισσότερα χρήματα. Από εκεί και πέρα όμως κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται κάνει εάν γίνει κάποια προσέγγιση από τον ΠΑΟΚ. Εάν θα επιμείνει στην απόφασή του να περιμένει πρόταση από το εξωτερικό.

Ταυτόχρονα να αναφέρουμε πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε ακουστεί και για το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, πριν από μερικές ημέρες ο Δημήτρης Κουρμπέλης είχε τραβήξει τα βλέμματα της Στρασμπούρ.Μάλιστα, ο γαλλικός σύλλογος είχε παρακολουθήσει το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ προκειμένου να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη άποψη για τον ποδοσφαιριστή.

Φωτογραφία Eurokinissi

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό πως οι Γάλλοι πιστεύουν ότι με μια πρόταση κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον Κουρμπέλη.

Όμως παρά τα όσα γράφονται συνεχώς για τον παίκτη, υπενθυμίζουμε πως ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με την πλευρά του Παναθηναϊκού για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους πράσινους, οπότε είναι πολύ πιθανό οι επίδοξοι μνηστήρες να μείνουν… με την όρεξη.