Ο ΠΑΟΚ περιμένει προτάσεις για την παραχώρηση του Ουάρντα

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έχουν στο μυαλό τους μόνο την ενίσχυση του ρόστερ. Σημαντικό είναι να υπάρξουν και μερικές αποχωρήσεις προκειμένου να ανοίξει χώρος. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος επιθετικός μπορεί να είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στη Super League, ωστόσο έχει πολλά προβλήματα συμπεριφοράς. Αυτά τον οδήγησαν σε δυο δανεισμούς στον Ατρόμητο.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν έχει καμία πρόθεση να συνεργαστεί μαζί του και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει. Το συμβόλαιο του πρώην παίκτη του Παναιτωλικού τελειώνει το καλοκαίρι του 2020, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πουληθεί φέτος γιατί αλλιώς θα υπάρχει κίνδυνος να χαθεί χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι θα δεχτούν αρκετές προτάσεις για τον παίκτη το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport» οι «ασπρόμαυροι» έχουν ενημερώσει τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να βρει κάποια ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Είναι αλήθεια πως έχει σταλεί το μήνυμα στους εκπροσώπους των παικτών που δεν υπολογίζονται σε πρώτη φάση προκειμένου να αναζητήσουν ομάδες για τους πελάτες τους και να καταθέσουν επίσημες προτάσεις στην ΠΑΕ για να αξιολογηθούν.

Και ο Ουάρντα είναι μέσα σε αυτούς, καθώς ο Λουτσέσκου δεν δείχνει να τον υπολογίζει με την έναρξη της προετοιμασίας. Προς το παρών, επίσημες προτάσεις όπως λένε στον ΠΑΟΚ δεν έχουν κατατεθεί», αναφέρει η Metrosport.