Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τον Φιλ Γκριν απέναντι στον Ηρακλή

Σε… θέση μάχης βρίσκεται πλέον ο Φιλ Γκριν, που θα είναι κανονικά στην 12αδα του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (5/3, 20:00, ΕΡΤ 3) με τον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο».

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Άρη Λυκογιάννη.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει

«Ο αγώνας του Σαββάτου (5/3, 20:00, ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3), θα είναι το πέμπτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ mateco κι ενώ ακολουθούν ακόμη δύο αγώνες στην Αθήνα!

Αυξημένος ο βαθμός δυσκολίας, αρκετά τα ερωτηματικά μετά την μεγάλη αγωνιστική απραξία της ομάδας, αλλά και τα πολλά νέα πρόσωπα που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ο αντίπαλος στο πρωτάθλημα. Όλα αυτά απασχόλησαν την προετοιμασία της ομάδας σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και στο σημερινό πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο. Ακολούθησε προπόνηση, στην οποία συμμετείχε και ο Φιλ Γκριν και δόθηκε έμφαση στην τακτική…».

Στο μεταξύ, ο άμεσος συνεργάτης του Άρη Λυκογιάννη, Στάθης Νεραντζάκης αναφερόμενος στην επιστροφή της ομάδας σε αγωνιστική δραστηριότητα μετά από έναν περίπου μήνα, τόνισε: «Επιστρέφουμε και πάλι σε αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα μετά από ένα περίπου μήνα και σίγουρα το μυαλό μας είναι και σε όλα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. Μας επηρεάζουν, μας στεναχωρούν και μας προβληματίζουν όλους. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε μορφή βίας, πολύ περισσότερο όταν χάνονται αθώοι άνθρωποι και ελπίζω σύντομα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Όσον αφορά τα δικά μας, σίγουρα ένα παιχνίδι όπως αυτό στο Ιβανώφειο έχει ιδιαίτερη σημασία. Είναι πολύ βασικό να έχουμε και την ανάλογη προσέγγιση. Ερχόμαστε από μία αγωνιστική απραξία ενός σχεδόν μήνα, συνεχίζουμε τα εκτός έδρας παιχνίδια στα οποία είχαμε και δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να έχουμε την ίδια λογική και σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Ηρακλής έχει τρεις νέους παίκτες που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά κι αυτό δημιουργεί μία επιπρόσθετη δυσκολία. Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα το αμυντικό ριμπάουντ, γιατί ο Ηρακλής είναι κορυφαίος στο πρωτάθλημα στα επιθετικά ριμπάουντ. Αν είμαστε δυνατοί στα αμυντικά ριμπάουντ και έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα θα έχουμε μεγάλη τύχη να κερδίσουμε το παιχνίδι».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy