Ο ΠΑΟΚ θέλει να παίρνει τίτλους…ο Φερέιρα!

Ο Αμπέλ Φερέιρα ήρθε με εκπληκτικές συστάσεις στον ΠΑΟΚ, αλλά συνάντησε πολλές δυσκολίες και δεν μπόρεσε να κερδίσει τον κόσμο.

Φυσικά και είναι καλός προπονητής κι αυτό φαίνεται κι από την έως τώρα παρουσία του στην Παλμέιρας. Στον ΠΑΟΚ βεβαίως και παρακολουθούν την πορεία του. Και τον υποστηρίζουν με θέρμη! Το γιατί, αφορά το οικονομικό.

Ο ΠΑΟΚ θέλει ο Φερέιρα να κερδίσει τίτλους με την Παλμέιρας για να μπαίνουν χρήματα στο ταμείο. Αυτό προβλέπεται από την συμφωνία που έγινε με τον σύλλογο της Βραζιλίας! Ο Πορτογάλος, μάλιστα, ήδη είναι σε έναν τελικό, αυτόν του κυπέλλου και απέχει 90 λεπτά από τον μεγάλο τελικό στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η Παλμέιρας νίκησε 3-0 στην Αργεντινή τη Ρίβερ Πλέιτ και η ρεβάνς στο σπίτι της είναι τυπική διαδικασία. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ξεκάθαρα με την Παλμέιρας. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιανουαρίου στο Μαρακανά και αντίπαλος θα είναι είτε η Μπόκα είτε η Σάντος (0-0 το πρώτο ματς στην Αργεντινή) που είναι στον άλλον ημιτελικό.

Σε περίπτωση που οι «πράσινοι» της Βραζιλίας σηκώσουν την κούπα, ο ΠΑΟΚ θα πάρει 250.000 ευρώ. Αυτό είναι το μπόνους που προβλέπεται στη συμφωνία που έγινε για να μετακομίσει στη Βραζιλία ο Φερέιρα.

Επιπλέον, χρήματα θα πάρουν αν ο Πορτογάλος πάρει το κύπελλο. Εκεί θα παίξει με την Γκρέμιο στον τελικό, ενώ μπόνους υπάρχουν και για το πρωτάθλημα Παουλίστα, στην επαρχία όπου είναι δηλαδή η Παλμέιρας, όσο και για το πρωτάθλημα, αλλά εκεί η διαφορά είναι στο -12 με την Σάο Πάολο. Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ για να την παραχώρηση του προπονητή του πήρε 600.000 ευρώ από τους Βραζιλιάνους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy