Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει τον…Στέφαν Τζόκοβιτς!

Μπορεί να μη βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο, αλλά ο ΠΑΟΚ εξετάζει τις επιλογές που έχει να επενδύσει σε νέο αίμα για την ομάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο «Δικέφαλος» είναι πολύ «ζεστός» για την περίπτωση του 18χρονου γκοκίπερ Στέφαν Τζόκοβιτς.

Για το θέμα η εφημερίδα Metrosport γράφει: «Στη Σερβία, τις τελευταίες ημέρες ανέφεραν πως ο 18χρονος ταλαντούχος γκολκίπερ Στέφαν Τζόκοβιτς που αγωνίζεται στην Σλόμποντα Ούζιτσε, βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Ανέφεραν μάλιστα, πως ο Τζόκοβιτς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να «τσεκαριστεί» από τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Τονίστηκε δε, σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η Metrosport, πως για τον Στέφαν Τζόκοβιτς, έχουν πολύ καλές συστάσεις οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και θέλουν να διαπιστώσουν ιδίοις όμασι την αξία του».

Να σημειώσουμε ότι ο Τζόκοβιτς πήγε στη Σλόμποντα από τη γειτονική Τζέντινστβο τον Ιούλιο που μας πέρασε. Μπροστά του στην ιεραρχία της σερβικής ομάδας έχει τον Βουκ Κοβάσεβιτς, 22 ετών.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy