Ο ΠΑΟΚ βλέπει τους παίκτες του, που πάνε στον Ατρόμητο να εξελίσσονται

Ο ΠΑΟΚ προελαύνει για τον τίτλο, έχει κάνει το εφτά στα εφτά στο ξεκίνημα και περιμένει τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα στην Τούμπα.

Σε ένα ντέρμπι μεταξύ δύο εκ των τριών αήττητων ομάδων του πρωταθλήματος. Η τρίτη είναι ο Ατρόμητος, στον οποίο πάντως υπάρχει έντονο το… στοιχείο ΠΑΟΚ.

Γιαννούλης, Χατζηϊσαΐας και Κουλούρης είναι βασικοί στην ομάδα του Περιστερίου. Και τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Ιδιαίτερα ο τελευταίος, είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με έξι γκολ. Κι αυτό είναι κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει στον ΠΑΟΚ.

Η αγωνιστική άνοδος των ποδοσφαιριστών που φεύγουν από την Τούμπα με προορισμό το Περιστέρι έχει σχολιαστεί πολύ. Πέρσι ήταν ο Ουάρντα, φέτος είναι ο Κουλούρης. Και πέρσι και φέτος είναι οι Χατζηισαΐας και Γιαννούλης.

Γιατί προκαλεί απορίες; Διότι υπάρχουν φωνές που λένε πως ίσως άξιζαν ευκαιριών και στον ΠΑΟΚ. Ευκαιρίες που φέτος παίρνει ο Ουάρντα. Ιδιαίτερα για τον Γιαννούλη, είναι πολλοί εκείνοι που λένε πως είναι άδικο που δεν βρίσκεται στο ρόστερ. Έστω και σαν εναλλακτική λύση.