Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει και πάλι αρκετά προβλήματα-Στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι 17 παίκτες!

Οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ (21.30) στην Τούμπα και στην αποστολή βρίσκονται μόλις 17 ποδοσφαιριστές! Αυτή τη φορά, μάλιστα, οι απουσίες δεν περιορίζονται μόνο στους παίκτες, αφού στον πάγκο δεν θα βρίσκεται και ο τεχνικός Ηρακλής Μεταξάς!

Ο Μεταξάς είναι κι αυτός κλινήρης, όπως και οι Γιαννιτόπουλος και Γκορτζής του τεχνικού επιτελείου κι έτσι στον πάγκο θα είναι ο βοηθός του Θανάσης Στάικος και ο προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Σούιτσα.

Ο ΠΑΣ μετράει επίσης μείον εννέα ποδοσφαιριστές, ενώ όπως είναι γνωστό, πριν λίγες μέρες αποχώρησαν τα αδέλφια Τριάδης.

Έτσι, στην αποστολή βρίσκονται 17 μόλις παίκτες οι: Λοντίγκιν, Σούλης, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Ρίζος, Ντομίνγκεθ, Στάνκο, Σιόντης, Λώλης, Γκαρντάβσκι, Μπρένερ, Μίνα, Σνάιντερ, Μορέιρα, Περέα.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Σάλιακας και εξαιτίας ιώσεων και τραυματισμού οι Πίρσμαν, Καραχάλιος, Λιάσος, Κόντε, Ποζνάνσκι, Καραγιάννης, Κύρκος και Αθανασίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy