Ο Πασχαλάκης πήρε πάνω του την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο» ως το καλοκαίρι του 2022 .

Ωστόσο, ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας χειρίστηκε μόνος του, την υπόθεση της ανανέωσης του καθώς οι λάθος χειρισμοί του μάνατζέρ πέρυσι το φθινόπωρο, του προκάλεσαν πολλά προβλήματα.

Ο μάνατζερ του τερματοφύλακα ζητούσε περίπου 800.000 ευρώ για να παραμείνει στην ομάδα.

Τελικά ο Πασχαλάκης πήγε μόνος του (χωρίς εκπρόσωπο) και υπέγραψε με 400.000 χιλιάρικα τον χρόνο.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ως τον Ιούνιο 2022.

Υπομονή. Μια από τις πιο παρεξηγημένες… υπερδυνάμεις. Απαιτεί αρκετή ενδοσκόπηση, εμπιστοσύνη στον εαυτό σου – άρα απουσία ανασφαλειών – και μπόλικη τρέλα ή άγνοια κινδύνου. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έμαθε στα δύσκολα. Συμβιβάστηκε με τη σκιά, είχε χρόνο να τα βρει κι έπειτα να νικήσει τους δαίμονες του κι όταν ήρθε η ευκαιρία του, διότι ήταν αδύνατο να μην έρθει, ήταν έτοιμος να βγει μπροστά.

Το παράδοξο στην περίπτωσή του ήταν η χαρακτηριστική καθυστέρηση με την οποία έλαμψε το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του. Έχοντας περάσει από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, από δοκιμαστικό στη Γαλατάσαραϊ, από τον Λεβαδειακό χωρίς να χρειαστεί καν να φορέσει τα γάντια του παρά μία φορά, ο Πασχαλάκης συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό σε ηλικία 26 ετών. Ως παίκτης του Πανθρακικού. Κι έστρεψε πάνω του τα βλέμματα ως παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα χάρη σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην Τούμπα. Εκεί που έμελλε να καθιερωθεί ως ο καλύτερος τερματοφύλακας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Είπαμε, ο Πασχαλάκης είχε και την απαιτούμενη τρέλα (ενδεχομένως και περίσσευμα) και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του, τη δύναμη να κάνει υπομονή και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή χωρίς να επιτρέψει σε κάποιον να υπονομεύσει το μέλλον του.

Στην Τούμπα, βρήκε και τη… σκηνή να δείξει ποιος είναι. Ένας χαρισματικός τερματοφύλακας, μια ισχυρή προσωπικότητα, μια εγγύηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Και ως το 2022 θα βρίσκεται εδώ».