Ο Πασχαλάκης θέλει ξανά το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ

Χαρούμενος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου δήλωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση και του φετινού τροπαίου.

«Αισθάνομαι μαγικά μπορώ να πω. Η σχέση με τα παιδιά είναι εκπληκτικά. Μέσα στο παιχνίδι το ζούμε, υπάρχει πάθος και ένταση. Η ένωση που έχουμε είναι εκπληκτική. Εγώ θέλω να αποδεικνύω κάθε μέρα ποιος είμαι. Όταν μια ομάδα κερδίζει και παίρνει πρόκριση αισθανόμαστε όμορφα. Υπήρχε μια κάμψη για ένα διάστημα, αλλά συμβαίνει αυτό κάποιες φορές. Είμαι ευλογημένος που είμαι στην ομάδα και έχω βάλει το λιθαράκι μου σε όσα έχει καταφέρει η ομάδα. Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, βήμα-βήμα. Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια, δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος στα ημιτελικά», τόνισε ο διεθνής γκολκίπερ.

Για τη φάση της σύγκρουσης με τον Χρήστο Δώνη είπε: «Δεν το έκανε επίτηδες ο Χρήστος. Μιλήσαμε και μετά το παιχνίδι. Είχα στο μυαλό μου πώς θα διώξω την μπάλα. Ο Χρήστος είναι εξαιρετικό παιδί».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy