Ο Πατ Νέβιν (παλαίμαχος της Τσέλσι) ξέρει καλά τη δύναμη του ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του

Ο Σκωτσέζος τόνισε:  «Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της Τσέλσι στη φάση των ομίλων, επομένως, θα ήταν σπουδαίο να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη. Θα βοηθήσει, επίσης, την ψυχολογία των παικτών που δεν ξεκινούν κάθε εβδομάδα στην Premier League. Παίζοντας καλά και κερδίζοντας εκεί θα ξέρει ο κάθε παίκτης ότι ο προπονητής θα τον έχει στο προσκήνιο του μυαλού του».

Ακόμη για την Ελλάδα ο Πατ Νέβιν σημείωσε: «Η επίσκεψη στην Ελλάδα δίνει διαφορετικό χρώμα στο ξεκίνημα της Τσέλσι στο Europa League, με δεδομένο το στυλ και την ατμόσφαιρα της χώρας. Προσωπικά, έχω μια διαρκή ερωτική σχέση για τη χώρα, την οποία επισκέπτομαι τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Το κλίμα, το φαγητό και κυρίως οι άνθρωποι εκεί είναι υπέροχοι. Είναι, επίσης, εξαιρετικά παθιασμένοι με το ποδόσφαιρό τους και η επίσκεψη των Μπλε στην… ανατολική ακτή δε θα είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy