Ο Πιέρος Σωτηρίου αρέσει στον ΠΑΟΚ και γίνεται προσπάθεια να έρθει στην Τούμπα

Σε μεταγραφικό οίστρο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες και μετά την απόκτηση των δύο ακραίων αμυντικών, επόμενος στόχος αποτελεί ο επιθετικός. Ο Άμπελ Φερέιρα έχει ζητήσει έναν φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά των Άκπομ και Σφιντέρσκι και εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις.

Μια από αυτές είναι ο Πιέρος Σωτηρίου, για τον οποίο γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού. Ο Κύπριος επιθετικός αγωνίζεται στην Αστάνα, η οποία τον απέκτησε από την Κοπεγχάγη τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στο Καζακστάν ο 27χρονος φορ ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αλλά στάθηκε άτυχος καθώς είχε έναν τραυματισμό που του στέρησε τη θέση βασικού στην Αστάνα. Ωστόσο, έδειξε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, παίζοντας με την Εθνική Κύπρου και απέναντι στο Μαυροβούνιο ενώ έβγαλε 90λεπτο κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο ίδιος ο παίκτης αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και θέλει να πάει σε άλλη ομάδα έστω και δανεικός. Και η προοπτική του ΠΑΟΚ δεν τον αφήνει αδιάφορο. Η Αστάνα δεν είναι «ζεστή» να τον δανείσει, μιας και έδωσε 2 εκατομμύρια ευρώ στην Κοπεγχάγη για να τον αποκτήσει.

Το συμβόλαιο του Σωτηρίου περιλαμβάνει ετήσιες απολαβές 800.000 ευρώ, αλλά στον ΠΑΟΚ μπορεί να συμφωνήσει να έρθει με κάτι λιγότερο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy