Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν και ο πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν έστειλαν τις ευχές τους στον Ιβαν Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Βλάντιμιρ Πούτιν και την ηγεσία της Ρωσίας.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, άλλωστε, είχε εκλεγεί βουλευτής της ρωσικής Δουμά. Ο πρόεδρος της χώρας, λοιπόν, έστειλε για μία ακόμα φορά τις ευχές του στον Σαββίδη. Το ίδιο έπραξαν ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν, αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος (νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ασφαλείας της χώρας) Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Οι ευχές του Βλάντιμιρ Πούτιν: «Αγαπητέ Ιβάν Σαββίδη! Σου εύχομαι ειλικρινά καλή χρονιά και καλά Χριστούγεννα.

Οι αγαπημένες αυτές διακοπές συνδέονται με τις οικογενειακές παραδόσεις, τη μοναδική ατμόσφαιρα της ζεστασιάς του σπιτιού και την πίστη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Είθε το νέο έτος να είναι επιτυχημένες για εσάς, και να έχετε πάντα δίπλα σας την οικογένεια και τους φίλους σας.

Εύχομαι υγεία και ο,τι καλύτερο. Βλάντιμιρ Πούτιν».

Η επιστολή του Μιχαήλ Μισούστιν: «Αγαπητέ Ιβάν Σαββίδη. Δεχθείτε τις ειλικρινείς μου ευχές για το νέο έτος και τα Χριστούγεννα.

Αυτές οι γιορτινές ημέρες ενώνουν όλες τις γενιές και δίνουν τη χαρά και τη ζεστασιά της επικοινωνίας.

Μας βρίσκουν με ιδιαίτερα  συναισθήματα και ελπίδα για τις αλλαγές που θα φέρει το μέλλον.

Οι προκλήσεις της χρονιάς που πέρασε μας έχουν συσπειρώσει ακόμα περισσότερο και ενίσχυσαν την πεποίθηση μας ότι όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε όποια προβλήματα εμφανιστούν. Κοιτάμε το μέλλον με σιγουριά και είμαστε έτοιμοι για δουλειά και νέες αρχές, τις επόμενες 365 ημέρες.

Με όλη μου την καρδιά εύχομαι υγεία και ευτυχία σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Το 2022 να είναι ειρηνικό με ευημερία και να σας φέρει επιτυχίες.

Με εκτίμηση

Μ. Μισούστιν».

Οι ευχές του Μεντβέντεφ:

«Αγαπητέ Ιβάν Σαββίδη. Δεχθείτε τις θερμότερες ευχές μου για το νέο έτος και τα Χριστούγεννα.

Το 2021 περνά στην ιστορία. Αποχαιρετώντας το, πιστεύουμε ότι το επόμενο έτος θα φέρει χαρά για τον καθένα μας, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα.

Εξάλλου τα προσωπικά σχέδια και οι ελπίδες μας είναι αλληλένδετα με την επιθυμία να δουλέψουμε σκληρά, για το καλό της Ρωσία.

Σας εύχομαι ειλικρινά καλή τύχη για το νέο έτος. Είθε τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα και η ζεστασιά και η αρμονία να βασιλεύει στο σπίτι σας.

Εύχομαι αγάπη, ευτυχία, υγεία και ευημερία σε εσάς και τους αγαπημένους σας.

Ντ. Μεντβέντεφ».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy