Ο Ράφα Σοάρες δείχνει «κλεισμένος» για τον ΠΑΟΚ

Στο ΠΑΟΚ βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Ράφα Σοάρες, ο οποίος μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες από την Γκιμαράες και αποτελεί τον «εκλεκτό» του Ζοσέ Μπότο για το αριστερό άκρο.

Ο Πορτογάλος μπακ είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» και φαίνεται πως τον έχει πείσει στις συζητήσεις που είχε μαζί του, προσφέροντας τριετές συμβόλαιο.

Την ίδια στιγμή, ανεξαρτήτως με την έκβαση που θα έχει η υπόθεση του Κρέσπο και ενόψει της άφιξης του Νάσμπεργκ, μοιάζει σίγουρο πως θα κινηθεί για άλλον έναν κεντρικό αμυντικό.

Ο Μπότο παρουσιάζεται να έχει προχωρημένες επαφές με τον συγκεκριμένο παίκτη που αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πρόθεσή του είναι να γίνει κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμός.

Ο Πορτογάλος βρίσκεται στην Πορτογαλία, για να δει την οικογένειά του και θα έχει κάποιες επαφές για τον ΠΑΟΚ, και η επιστροφή του εκτιμάται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, έχοντας στις αποσκευές του ευχάριστα νέα για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy