Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε τα δύο χρόνια που πέρασε στον ΠΑΟΚ ως τα καλύτερα της ζωής του

Για την προηγούμενη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και τους λόγους που αποχώρησε από το ρουμανικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε τηλεοπτική εκπομπή της Ρουμανίας.

«Διατήρησα επαφή με τον ΠΑΟΚ το διάστημα που βρισκόμουν στην Αλ Χιλάλ. Ήταν η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου τα 2 χρόνια που εργάστηκα στον ΠΑΟΚ. Έζησα σε ένα πολύ όμορφο μέρος. Αρχικά με δέχθηκαν με αρκετή εχθρότητα, αλλά αργότερα έκανα πολλές φιλίες», ανέφερε ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά».

«Είναι περίπλοκο να συγκρίνεις τη Ραπίντ Βουκουρεστίου με τον ΠΑΟΚ. Λυπάμαι που έφυγα από τη χώρα μου, αλλά αναγκάστηκα να το κάνω. Το να πηγαίνεις ανάμεσα σε ξένους, δεν είναι καθόλου εύκολο. Κατά την προσωπική μου άποψη βέβαια, είναι καλό να συνεχίζεις να εργάζεσαι στο εξωτερικό. Οι άνθρωποι στη Ρουμανία πρέπει να το καταλάβουν, αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχουμε τεράστιες προσδοκίες, αλλά η κατάσταση στη Ρουμανία δεν είναι καλή. Έχουμε έλλειψη νοοτροπίας μαχητή, δεν έχουμε σεβασμό, δεν έχουμε προσωπικότητες», σχολίασε για την κατάσταση του ρουμανικού ποδοσφαίρου και πρόσθεσε:

«Έχουμε ένα πρωτάθλημα που πηγαίνει προς την ανωνυμία. Πολλά από τα γήπεδα είναι μικρά, είναι σαν να παρακολουθείς παιχνίδια της τρίτης κατηγορίας. Τα παραδοσιακά κλαμπ, εξαφανίζονται. Είναι σαν να είμαστε τρελοί! Υπάρχουν πολλά συμφέρονται στη μέση. Οι ομάδες αλλάζουν τους προπονητές κάθε δύο ή τρεις μήνες».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy