Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιμένει ότι δεν χρειάζεται τερματοφύλακα

Τέλος στη συζήτηση για την απόκτηση τερματοφύλακα έβαλε και πάλι ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, με όσα δήλωσε μετά το φιλικό με την Αϊντχόφεν.

«Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται τερματοφύλακα. Το παιχνίδι ήταν μια προπόνηση της αμυντικής λειτουργίας κι ανταπεξήλθαν πλήρως. Ενδεχομένως ο Πασχαλάκης να έκανε κάποια λάθη κατά την ανάπτυξη, αλλά δεν είναι κάτι που μας επηρεάζει άμεσα. Είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και είμαστε καλυμμένοι στη συγκεκριμένη θέση», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στους παίκτες που τον ικανοποίησαν.

Ο Εσίτι και πάλι του έκανε εντύπωση, ενώ και ο Ροντρίγκο αν και έπαιξε αριστερό μπακ του έδειξε καλά στοιχεία. Χαρακτηριστικά είπε: «Με ικανοποιεί το ότι οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν ποτέ και έκαναν αυτά που είπαμε. Είχαμε και δύο παίκτες που ενσωματώθηκαν την Δευτέρα στις προπονήσεις (σ.σ. Ολιβέιρα, Σφιντέρσκι). Ο Ομάρ έπαιξε το πρώτο φιλικό.

Είμαι επίσης πολύ ικανοποιημένος από τον Ροντρίγκο, από το πώς έπαιξε τη θέση του αριστερού μπακ. Δεν είναι η θέση του, αλλά έβγαλε προσωπικότητα και μας έδειξε ότι θα μπορέσει να αποτελέσει λύση και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Θα πρέπει να αναφερθώ ξανά στον Εσίτι, έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο είχα τελείως διαφορετική εικόνα. Συνέχισε και σήμερα τις καλές εμφανίσεις, με τη θέληση του. Ήταν καλός και στο προηγούμενο φιλικό. Συνέχισε και σήμερα, με την ίδια θέληση, να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού που είχε και να προσαρμοστεί σε έναν διαφορετικό τρόπο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy