Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να σβήσουν τη φωτιά που προήλθε από την Τουρκία

Tο πρωτάθλημα είναι προ των πυλών στον ΠΑΟΚ, αλλά περισσότερο ασχολούνται στη Θεσσαλονίκη αυτό το καιρό, με τα σενάρια για τον Λουτσέσκου.

Τα δημοσιεύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, για το Τουρκικό ενδιαφέρον της Μπεσίκτας, δεν σταματούν.

Το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας είναι πέρα για πέρα αληθινό και το γνωρίζει και ο ίδιος ο Λουτσέσκου. Το ότι γίνονται συνεχώς διαψεύσεις, δε «σβήνουν» τη φωτιά. Το αντίθετο.

Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν όλα αυτά, θα είναι, όπως λέει χαρακτηριστικά η στήλη, να υπογράψει συμβόλαιο ανανέωσης ο Ρουμάνος προπονητής και να τελειώνει η ιστορία για το αν υπάρχει θέμα αποχώρησής του.

Τα δημοσιεύματα για Λουτσέσκου και Μπεσίκτας

Τις τελευταίες μέρες, Ρουμάνοι και Τούρκοι έφεραν στην επικαιρότητα το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Η Fanatik, συγκεκριμένα, με ρεπορτάζ που παρουσιάζει ως «αποκλειστική βόμβα» υποστηρίζει ότι ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων θα δουλέψει δίδυμο με τον πατέρα του, Μιρτσέα για λογαριασμό της Μπεσίκτας. Ο πατέρας Λουτσέσκου θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και ο Ραζβάν του προπονητή με ετήσιες απολαβές ύψους 2.000.000 ευρώ.

Απόσπασμα του ρουμάνικου Μέσου αναφέρει: «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται κοντά στην επίτευξη ενός ιστορικού τίτλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά το μέλλον του φαίνεται να βρίσκεται μακριά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο πατέρας του, που αποχώρησε από την εθνική Τουρκίας θα τον συνοδεύσει στην επόμενη ομάδα του. Και οι δύο θα δουλεύουν μαζί στην Μπεσίκτας, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση της βαθμολογίας μ’ έναν και μοναδικό σκοπό να την οδηγήσουν και πάλι στον τίτλο.Το όνειρο της οικογένειας Λουτσέσκου θα γίνει πραγματικότητα το καλοκαίρι. Ραζβάν και Μιρτσέα θα δουλέψουν επιτέλους μαζί στην ίδια ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρετ Ορμάν, έχει αναλάβει ο ίδιος τις συζητήσεις με τους δύο.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου θα αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και ο Ραζβάν θα είναι ο προπονητής. Βασικά οι δύο τους θα καθορίζουν ότι έχει να κάνει με την ομάδα και τις μεταγραφές της. Αναμένεται μάλιστα να έχουν υψηλούς μισθούς που θα φτάνουν στα 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και το συμβόλαιο του θα είναι διετούς διάρκειας…»